Mutluluğunuz; Amacımız…

Facebooktwitter

 

GÜNEŞ Sigorta

Beyaz ve Kırmızı Plan

Beyaz ve Kırmızı Plan

Beyaz ve Kırmızı Plan ile hem sağlığınız hem bütçeniz koruma altında!

Mutluluğunuzun anahtarı sağlığınızı, bütçenizi de koruyarak güvence altına almak istemez misiniz?

Okyanus Sağlık Sigortası Beyaz ve Kırmızı Plan ile, üst segment sağlık kurumlarında da yararlanabileceğiniz ayrıcalıklı teminatlara 350TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Üstelik kullanıma bağlı ek prim uygulaması olmadan ve sağlık sigortalarındaki yaygın uygulamaların aksine 2 yıl gibi kısa sürede ömür boyu yenileme garantisi ile!

Hangi riskler güvencemiz altında?

Yatarak Tedavi Teminatları

  • Hastane hizmetleri (ameliyat, ameliyathane, anestezi, ilaç, laboratuvar, radyoloji, vb.)
  • Hastanede kalınan süre içerisinde oda, yatak, yemek ve refakatçi masrafları
  • Kornea, böbrek, pankreas, karaciğer, kalp, akciğer nakli
  • ESWL, Gama Knife giderleri
  • Koroner anjiyografi
  • Yatarak tedavi esnasında yapılan tüm tanı amaçlı biyokimya, mikrobiyoloji, patoloji tetkikleri, radyolojik inceleme ve görüntüleme
  • Sigortalının günlük yaşam faaliyetlerine yardımcı olan ve sosyal bakımdan destek olunması amacıyla evde yapılan tıbbi bakım hizmetleri
  • Kemoterapi, radyoterapi, diyaliz
  • Besin zehirlenmesi, alçı uygulaması, basit yanık tedavileri gibi 24 saatten kısa süreli tıbbi tedaviler (gözlem, müşahede)
  • Bir kaza veya hastalık sonucunda uzuv kaybı olması halinde suni uzuv giderleri
  • Yoğun bakım ünitelerindeki tedaviler
  • Trafik kazası sonucu meydana gelen diş ve burun ile ilgili tedaviler

Beyaz Plan: Tüm anlaşmalı sağlık kurumlarında, yatarak tedavi giderleri ve anlaşmalı öğretim üyesi farkları %100 ve limitsiz olarak karşılanmaktadır. Anlaşmasız sağlık kurumlarında ise yatarak tedavi giderleri limitsiz olarak %30 sigortalı katılım payı ile, öğretim üyesi ücreti ise Türk Tabipler Birliği asgari tarife ücreti kadar limitsiz karşılanır.

Kırmızı Plan: Tüm anlaşmalı sağlık kurumlarında, yatarak tedavi giderleri ve anlaşmalı öğretim üyesi farkları %100 ve limitli olarak karşılanmaktadır. Anlaşmasız sağlık kurumlarında ise yatarak tedavi giderleri limitli olarak %30 sigortalı katılım payı ile, öğretim üyesi ücreti ise Türk Tabipler Birliği asgari tarife ücreti kadar limitsiz karşılanır.

Hizmetlerimiz

Diş Koruma Paketi: Diş röntgeni, diş taşı temizliği ve diş hekimi muayenesi işlemlerini içeren diş koruma paketi hizmetimizden, şirketimizin bu hizmet için belirlediği anlaşmalı sağlık kurumlarda ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Kontrol Mamografisi: 40 yaş ve üstü tüm kadın sigortalılarımız, meme kanserinin erken tanısının en etkili ve en başarılı yöntemlerinden olan Kontrol Mamografisi hizmetinden, yılda bir kez, şirketimizin bu hizmet için belirlediği anlaşmalı sağlık kurumlarında yararlanabilir.

Kontrol PSA (Prostat Spesifik Antijen): 40 yaş ve üstü tüm erkek sigortalılarımız, prostat kanserinin en önemli tanı yöntemlerinden olan Kontrol PSA hizmetinden, yılda bir kez, şirketimizin bu hizmet için belirlediği anlaşmalı sağlık kurumlarında yararlanabilir.

Diyetisyen ve Psikolojik Danışmanlık: Anlaşmalı Diyetisyen ve Psikolog/Psikiyatrlarımızdan, ilk seansta ücretsiz, devam eden seanslarda ise özel indirimlerle yararlanılabilir.

DESIGNED BY DBS BİLİŞİM