Mutluluğunuz; Amacımız…

Facebooktwitter

 

Akaryakıt İstasyonu Paket Sigortası

Akaryakıt istasyonunuz varsa, Akaryakıt İstasyonu Paket Sigortanız da olmalı. Çünkü bu kapsamlı sigorta ile AXA SİGORTA, ihtiyacınız olan tüm teminatları size tek poliçe ile sunuyor. Bu yeni poliçede, çevre kirliliğinden makine kırılmasına kadar birçok özel teminat ile akaryakıt istasyonunuz baştan aşağı güvence altına alınıyor. Tabii ki yangın ve ek teminatlar da poliçeye dahil:

Ayrıca; deprem, fırtına, yer kayması, sel, su baskını, kazı sonucu yer kayması, dolu gibi doğal afet ve kazalar nedeniyle istasyonunuza gelebilecek zararları da teminat altına alabilirsiniz.

Yangın

Ek teminatlar

Enkaz kaldırma

Alternatif işyeri masrafları

İş durması

Cam kırılması

Grev, lokavt, halk hareketleri, kargaşalık, kötü niyetli

Kasa hırsızlığı

Pompacı hırsızlığı

İşletme sorumluluk

Çevre kirliliği

3. şahıs mali sorumluluk

Yangın mali sorumluluk

Yeraltı tank sızıntısı

Akaryakıt İstasyonu Paket Sigortası'nın kapsamı, tüm ihtiyaçlarınız düşünülerek hazırlandı. Hısızlık, taşınan para, emniyeti suiistimal, işveren mali sorumluluk, ferdi kaza, 3.şahıs mali sorumluluk, fiziki zararlar, izolasyon eksikliği, çalışanlara ait eşyalar, eksik sigorta, geçici adres nakli, hukuksal koruma teminatları bu poliçede. Ayrıca; deprem, fırtına, yer kayması, sel, su baskını, kazı sonucu yer kayması, dolu gibi doğal afet ve kazalar nedeniyle istasyonunuza gelebilecek zararları da teminat altına alabilirsiniz.

OLMAZ DEMEYİN

Akaryakıt İstasyonu Paket Sigortası, grev, lokavt, halk hareketleri, kargaşalık, kötü niyetli hareketler ve terörist eylemler sırasında meydana gelen olayların ve bu olaylara karşı yetkili makamların aldığı önlemlerin sigortalı kıymetlere vereceği zararları da teminat altına alır.

HER AN KIRILABİLİR

İşyerinizdeki pencere, vitrin, kapı, tezgah, raf camları ve aynaların kırılması sonucunda ortaya çıkabilecek zararlar sigorta bedeline kadar Akaryakıt Paket İstasyonu Sigortası kapsamındadır.

ENKAZ KALDIRMA

Akaryakıt İstasyonu Paket Sigortası kapsamındaki risklerin gerçekleşmesi sonucu, enkaz kaldırma masrafları, sigorta poliçesinde belirtilen oranı aşmamak koşuluyla karşılanır.

KOMŞULAR DA KİRACILAR DA SİGORTA KAPSAMINDA

Doğal afetler hariç, binanızda meydana gelebilecek yangın, infilak, dahili su gibi risklerde, kiracıysanız mal sahibinizin, mal sahibiyseniz kiracınızın veya komşularınızın göreceği zararlar teminat altındadır. İşyerinizin hasar nedeniyle kullanılamaz hale gelmesi sonucu oluşabilecek alternatif işyeri giderleri, kiracı veya mal sahibiyseniz kira bedeli, bu teminat kapsamında AXA SİGORTA tarafından karşılanır.

BİNA İZOLASYONU YETERSİZ KALDI VE YAĞMUR SULARI İÇERİ GİRDİ

İzolasyon eksikliği teminatı ile bu hasarları teminat altına alabilirsiniz.

ÇEVREMİZİ KORUYALIM

Akaryakıt İstasyonu Paket Sigortası ile siz de çevreci olabilirsiniz! İstasyonunuzda oluşan herhangi bir kaza, çevre kirliliğine yol açarsa endişelenmeyin. Çevre kirliliği teminatı ile temizleme ve zarar masrafları bizden.

TANKLARDAN YAKIT MI SIZIYOR

Merak etmeyin. AXA SİGORTA sizin için bunu da düşündü ve yer altı tankı sızıntı mal kaybı teminatını hazırladı. Böylece bu teminat kapsamındaki riskler nedeniyle tanktan sızan akaryakıt kaybınız karşılanıyor.

MAKİNELERE HER AN BİR ŞEY OLABİLİR

Önleminizi alın. Böylece istasyonunuzdaki makine ve pompaların zarar görmesi durumunda içiniz rahat olsun. Nasıl mı? Makine kırılması teminatı sayesinde.

MARKETTEKİ BUZDOLABI ARIZALANDI İÇİNDEKİ GIDALAR BOZULDU

Gıda bozulması teminatı ile kaybınız karşılanır.

ELEKTRONİK EŞYALAR HASSAS OLUR

Bu konuda hassas olmak lazım. İstasyonunuzda bulunan elektronik eşyalara bir zarar gelirse ne yapacaksınız? Elektronik cihaz teminatınız olduğu için keyfinize bakacaksınız.

YAKIT KONULURKEN BİR HATA OLURSA

İstasyonunuzda çalışan pompacılardan biri yakıt ikmali sırasında bir hata yapabilir. Böyle bir durumda 3. şahıs araçlarına zarar gelirse, pompacı işletme sorumluluk teminatı kapsamında hasarınız karşılanır.

POMPACI GASP EDİLİRSE

Paniğe gerek yok. Çünkü pompacı Üzeri taşınan para hırsızlık teminatı sayesinde 3. şahısların verdiği zararlar teminata dahil edilir.

MÜŞTERİ YAKIT ALIRKEN PARA ÖDEMEDEN GİDERSE

Sorun değil, pompadan aşırma yolu ile akaryakıt hırsızlığı teminatı ile güvencedesiniz.

KABLOLAR MI KAVRULDU

Kablo kavrulması teminatı ile makine ve cihazlarınızdaki kavrulma hasarlarını temin edebilirsiniz.

İKMAL TABANCASININ HORTUMU KOPTU VE YAKIT HEBA OLDU

Problem değil, tabanca hortum kopması sonucu oluşan yakıt kaybını alabilirsiniz

AKARYAKIT TAŞINIRKEN

Diyelim ki taşıma sırasında akaryakıtı taşıyan araca bir zarar geldi ve dolayısıyla içindeki akaryakıta da. Tankerle taşınan akaryakıt teminatı ile bu zararınızı da karşılıyoruz.

TEHLİKELİ MADDE

Akaryakıt istasyonunuz varsa, ihtiyacınız olan zorunlu bir teminat var: tehlikeli madde zorunlu mali sorumluluk sigortası. Merak etmeyin. AXA SİGORTA Akaryakıt İstasyonu Paket Sigortası bunu da kapsıyor.

İŞ DURDU MU?

Akaryakıt İstasyonu Paket Sigortanız varsa "işiniz" durmaz. Akaryakıt İstasyonu Paket Sigortası, yalnız işyerindeki hasarları değil, bu hasarlar sonucu oluşan dolaylı zararları da üstlenir. Sigorta poliçesinde belirtilen oranı aşmamak koşuluyla yangın sonucu iş durması teminatı uğrayacağınız zararları karşılar.

TAŞINAN PARAYA DİKKAT

Diyelim ki paranız işyerinizden bankaya taşınırken gasp edildi. “Yapacak bir şey yok” demeyin. Taşınan para teminatı ile bu da güvence altında.

ÇALIŞANLARINIZA GÜVENİNİZ TAM MI?

Eminiz tamdır. Ama insanlık hali. Sigorta süreniz boyunca, işyerinizde çalışanlar bir şekilde emniyeti suiistimal edebilirler. Ama bu sizin için bir sorun değil. Akaryakıt İstasyonu Paket Sigortası, emniyeti suiistimal teminatı ile bu sorunu çözüyor.

PEKİ, ÇALIŞANLARINIZIN GÜVENLİĞİ NE OLACAK?

Yanınızda çalışanların başına gelebilecek iş kazaları ne olacak? Hiç merak etmeyin, çünkü Akaryakıt İstasyonu Paket Sigortası'nda İşveren mali sorumluluk teminatı var.

ÇALIŞANLARIN HER ŞEYİ GÜVENCE ALTINDA MI?

Eğer çalışanlara ait eşyalar teminata alınırsa onlar da rahat edecek.

MESELA BİR ARKADAŞINIZ İŞYERİNİZDE KAZA GEÇİRDİ

Bunu bile teminat altına alabilirsiniz. İşiniz dolayısıyla veya işyerinizde, 3. şahıslara gelebilecek herhangi bir maddi ve bedeni zarar, 3. şahıs mali sorumluluk teminatı ile güvence altında.

YERALTI TANKINA YANLIŞ YAKIT MI KONMUŞ

Merak etmeyin, tanklara aracınız tarafından doldurulan yanlış yakıt sonrası oluşan zararlar ile tankın temizleme ve yakıtın imha masrafları da teminat altında.

TAMİR NEDENİ İLE MAKİNELERİNİZ BAŞKA ADRESTE VE HASARLANABİLİR

Merak etmeyin, Akaryakıt Paket Poliçesi geçici adres nakli teminatı ile makinelerinizi tamir için gönderdiğiniz adreste de güvence altına alıyor.

BAŞKALARINA VERDİĞİNİZ ZARARLAR TEMİNAT ALTINDA

Sigortalı olarak başkalarına verdiğiniz zararlar nedeniyle sorumlu bulunduğunuzda ödeyeceğiniz tazminatlar bu poliçe ile karşılanır.

EKSİK SİGORTA

Daha önce de başınıza geldi, hasar sonrası sigorta bedellerinizi eksik bildirdiğiniz için tazminat da eksik ödendi. Sorun değil, eksik sigorta klozu ile bu sorunu da ortadan kaldırmak mümkün.

AXA SİGORTA ACİL YARDIM VE HASAR DESTEK HATTI

0 850 250 99 99

İşyerim Paket Sigortası avantajlarından yararlanabilmek için size en yakın AXA SİGORTA acentesine gelin, bu özel güvenceye sahip olun. peki, çalışanlarınızın güvenliği ne olacak.

İşyerinizde çalışanların başına gelebilecek iş kazaları ne olacak? Hiç merak etmeyin, çünkü İşyerim Paket Sigortası'nda İşveren mali sorumluluk teminatı var.

AXA SİGORTA

Türkiye'nin bir numaralı sigorta şirketi AXA SİGORTA, 2.000'i aşkın acente, 1.900'ü geçen banka şubeleri ile Türkiye'nin en yaygın acente ağına sahiptir. AXA SİGORTA, prim üretimi ve kârlılık açısından sektörünün en başarılı şirketidir. 2011 TSRŞB rakamlarına göre AXA SİGORTA, sektörünün en büyüğüdür.

 

DESIGNED BY DBS BİLİŞİM