Mutluluğunuz; Amacımız…

Facebooktwitter

 

Otel ve Tatil Köyü Paket Sigortası

Sizin de Konuklarınızın da İçi Rahat Edecek

Turizm zor iş, yalnızca misafirleri iyi ağırlamak yetmiyor, bir de bin bir sorunla uğraşmak gerekiyor. Artık müşterilerin eşyalarının güvenliğinden tutun da gıda zehirlenmesine kadar yaşanabilecek bütün bu sorunlar güvence altında. Tabii ki yangın ve ek teminatlar da sigortaya dahil.

Yangın

Dahili su

Fırtına

Duman

Yer kayması

Kar ağırlığı

Cam kırılması

Enkaz kaldırma giderleri

Alternatif işyeri masrafları

Alternatif konaklama masrafları

Yangın - infilak mali sorumluluk

Komşuluk ve kiracı mali sorumluluk

Sel ve su baskını

Kara, hava, deniz taşıtları çarpması

Ayrıca, deprem, fırtına, yer kayması, sel, su baskını, kazı sonucu yer kayması, dolu gibi doğal afet ve kazalar nedeniyle otelinize gelebilecek zararları ve kâr kaybı, kira kaybı gibi finansal kayıpları da teminat altına alabilirsiniz.

Otel ve Tatil Köyü Paket Sigortası'nı farklı kılan ise bütün ihtiyaçlarınız düşünülerek hazırlanan özel ek teminatlar: Grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri, kötü niyetli hareketler ve terör, hırsızlık, taşınan para, emniyeti suiistimal, işveren mali sorumluluk, ferdi kaza, 3. şahıs mali sorumluluk, fiziki zararlar, izolasyon eksikliği, çalışanlara ait eşyalar, eksik sigorta, geçici adres nakli, hukuksal koruma ve en kapsamlısı otel sorumluluk bu poliçede.

OTELİNİZDEN BAŞTAN AŞAĞI SORUMLUYUZ...

Baştan aşağı derken abartmıyoruz. AXA SİGORTA Otel ve Tatil Köyü Paket Sigortası'nın otel sorumluluk teminatı birçok güvenceyi barındırıyor. Otelinizde doğrudan vermiş olduğunuz hizmet ve faaliyetler nedeni ile müşterilere ve 3. şahıslara gelebilecek maddi ve bedeni zararlar bu teminatla sigorta kapsamında. Peki, bunlar neler olabilir?

GIDA BOZULMASINDAN KORKMAYIN

Otelinizdeki buzdolaplarından veya derin donduruculardan biri arızalandı! Endişelenmeyin. Otel ve Tatil Köyü Paket Sigortası bozulan gıdaları, gıda bozulması teminatı ile güvence altına aldı.

BİNA İZOLASYONU YETERSİZ KALDI VE YAĞMUR SULARI İÇERİ GİRDİ

İzolasyon eksikliği teminatı ile bu hasarları temin edebilirsiniz.

SPRİNKLER SİSTEMİ ANİDEN DEVREYE GİRDİ VE HER ŞEY ISLANDI

Sprinkler tesisatınızdan, kazaen sızan akan suların sigortalı kıymetlerinize vereceği zararları teminat altına alabilirsiniz.

OTELDE TADİLAT MI VAR?

Sorun değil, tadilat sırasında inşaat işlerinde meydana gelecek hasarlar da teminat kapsamında.

OTELİN YAKIT TANKI DELİNDİ, YAKIT HEBA OLDU VE ETRAF KİRLENDİ

Yakıt sızıntısı teminatı ile hem sızan yakıt hem de etrafa verdiği zararlar teminat altına alınır.

ÇALIŞANLARIN HER ŞEYİ GÜVENCE ALTINDA MI?

Eğer çalışanlara ait eşyalar teminatı alınırsa onlar da rahat edecek.

YA MÜŞTERİ EŞYALARINA BİR ŞEY OLURSA

Bir şey olmaz. Çünkü müşteri eşyaları teminatı var. Yani otelin bagaj odalarında, odalarda, vestiyerde, çamaşırhanede bulunan müşterilere ait eşyaların çalınması, zarar görmesi teminat kapsamında.

PEKİ, MÜŞTERİNİN NAKİT PARASI?

Otel odalarındaki kasalarda veya otel müşteri kasalarındaki nakit ve kıymetli eşyaların çalınması durumunda AXA SİGORTA Otel ve Tatil Köyü Paket Sigorta'nıza güvenebilirsiniz. Çünkü müşteri kasası teminatı bu sorunu çözüyor.

İNŞAAT BU NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ

Hiç strese girmeye değmez. Çünkü otelinizdeki tamirat, tadilat ve renovasyon çalışmaları sırasında 3. şahıslara gelebilecek zararlar da teminat kapsamında. Nasıl mı? Renovasyon ve arıza inşaat işleri teminatı ile.

GIDA ZEHİRLENMESİ

Gıda yönetmeliğine uyduğunuz halde yemeklerden zehirlenen mi oldu? Otel ve Tatil Köyü Paket Sigortanız varsa dert etmeyin. AXA SİGORTA bunu da düşündü ve gıda zehirlenmesi teminatını hazırladı.

KAZA GELİYORUM DEMEZ

Kara/deniz taşıt kazaları teminatı işte bunun için var. Otelinizdeki kara ve deniz taşıtlarından dolayı müşterilerinize zarar gelirse, size yöneltilebilecek hukuki sorumluluklar teminata dahil. AXA SİGORTA Otel ve Tatil Köyü Paket Sigortası yaptırmanız yeterli.

SPORDA, HAVUZDA, SAUNADA, SAHİLDE

Otelinizdeki spor ve sağlık etkinlikleri sırasında müşterilere zarar gelirse, size yöneltilebilecek hukuki sorumlulukları teminat altına alabilirsiniz. Spor etkinlikleri teminatından faydalanmanız yeterli.

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Bu yüzden hatalı tıbbi müdahale teminatını hazırladık. Böylece otel veya tatil köyünün sağlık personelinin yanlış ya da eksik tıbbi müdahalesi sonucu oluşabilecek zararları teminat altına alabilirsiniz.

OTELİNİZDE ASANSÖR VAR MI?

Eğer varsa, asansör kazaları teminatı tam size göre. Bununla asansörlerde oluşan kazalar nedeniyle otel müşterilerine ve 3. şahıslara gelecek zararları da teminat kapsamına alabilirsiniz.

ÇOCUKLARI DA DÜŞÜNMEK LAZIM

Tatile çocuklarıyla gelen çok. Onların sorumluluğunu da sizinle paylaşıyoruz ve size çocuk bakım hizmeti teminatı ile çocuk bakımı sırasında oluşabilecek zararları teminat altına alma fırsatı sunuyoruz.

CATERİNG HİZMETİNİZ VAR MI?

Eğer varsa bu fırsattan yararlanın ve catering hizmetleri teminatına bir göz atın. Bununla catering hizmetlerinizden kaynaklanabilecek ve 3. şahıslara gelebilecek zararları da teminat altına alabilirsiniz.

ARAÇLARI PARK EDERKEN

Araçlar, personeliniz tarafından otoparka yerleştirilirken zarar görebilir. Bu durumda başınızın ağrımasını istemiyorsanız, otel garaj mali sorumluluk ve valet parking teminatı ile bu sorunu halledebilirsiniz.

SU ARITMADA SORUN MU VAR ?

Endişelenmeyin! Su arıtma hasarları teminatı yardımınıza koşuyor. Otelinize veya tatil köyünüze ait su arıtma sistemi nedeni ile otel müşterilerine ve 3. şahıslara gelebilecek zararları da teminata dahil edebilirsiniz.

TAŞINAN PARAYA DİKKAT

Diyelim ki paranız otelden bankaya taşınırken gasp edildi. Yapacak bir şey yok demeyin. Taşınan para teminatı ile bu da güvence altında.

ÇALIŞANLARINIZA GÜVENİNİZ TAM MI?

Eminiz tamdır. Ama insanlık hali. Sigorta süreniz boyunca, işyerinizde çalışanlar bir şekilde emniyeti suiistimal edebilirler. Ama bu sizin için bir sorun değil. Otel ve Tatil Köyü Paket Sigortası, emniyeti suiistimal teminatı ile bu sorunu çözüyor.

PEKİ, ÇALIŞANLARINIZIN GÜVENLİĞİ NE OLACAK?

Otelinizde veya tatil köyünüzde çalışanların başına gelebilecek iş kazaları ne olacak? Hiç merak etmeyin, çünkü Otel ve Tatil Köyü Paket Sigortası'nda işveren mali sorumluluk teminatı var.

ÇOK HASAR VAR, OTEL KONAKLAMAYA UYGUN DEĞİL

Diyelim ki otelinizde oluşan hasarlar konaklamayı engelliyor. Misafirlerinizin başka bir yere naklini ve orada konaklamalarını sağlamanız gerekiyor. Hiç merak etmeyin! Alternatif konaklama masrafları teminatıyla artık bu sorun da çözüldü.

KİRACI İŞLETMELERİ UNUTMADIK

Otelinizde başkaları tarafından işletilen mekanları da düşündük ve kiracı işletmeler sorumluluk teminatını hazırladık. Böylece bu yerlerde verilen hizmetler nedeniyle otel müşterilerinin ve 3. şahısların görebileceği zararları da teminat altına alabilirsiniz.

EKSİK SİGORTA

Daha önce de başınıza geldi, hasar sonrası bina ve muhteviyat sigorta bedellerinizi eksik bildirdiğiniz için tazminat da eksik ödendi. Sorun değil, eksik sigorta klozu ile bu sorunu da ortadan kaldırmak mümkün.

AXA SİGORTA ACİL YARDIM VE HASAR DESTEK HATTI

0 850 250 99 99

Otel ve Tatil Köyü Paket Sigortası'nın avantajlarından yararlanabilmek için, size en yakın AXA SİGORTA Acentesi'ne gelin, siz de bu özel güvenceye sahip olun.

 

AXA SİGORTA

Türkiye'nin bir numaralı sigorta şirketi AXA SİGORTA, 2.000'i aşkın acente, 1.900'ü geçen banka şubeleri ile Türkiye'nin en yaygın acente ağına sahiptir. AXA SİGORTA, prim üretimi ve kârlılık açısından sektörünün en başarılı şirketidir. 2011 TSRŞB rakamlarına göre AXA SİGORTA, sektörünün en büyüğüdür.

 

DESIGNED BY DBS BİLİŞİM