Mutluluğunuz; Amacımız…

Facebooktwitter

 

İşyerim Paket Sigortası

İşyerim Paket Sigortası'nın kapsamı, tüm ihtiyaçlarınız düşünülerek hazırlandı

Yangın, yıldırım, infilak

Sel su baskını

Fırtına

Yer kayması

Duman

Kara-hava taşıtları çarpması

Cam kırılması

Grev, lokavt, halk hareketleri, kargaşalık, kötü niyetli hareketler ve terör

Yangın mali sorumluluk

Kira kaybı

Alternatif işyeri masrafları

İş durması

Enkaz kaldırma

Hırsızlık, taşınan para, emniyeti suiistimal, İşveren mali sorumluluk, ferdi kaza, 3. şahıs mali sorumluluk, fiziki zararlar, İzolasyon eksikliği, çalışanlara ait eşyalar, eksik sigorta, geçici adres nakli, hukuksal koruma teminatları bu poliçede.

Ayrıca, deprem, fırtına, yer kayması, sel, su baskını, kazı sonucu yer kayması, dolu gibi doğal afet ve kazalar nedeniyle işyerinize ve mallarınıza gelebilecek zararları da teminat altına alabilirsiniz.

İşyerinizdeki makine ve elektronik cihazlarınız da tehlike altında ise bu poliçe ile makine kırılması ve elektronik cihaz bozulma teminatı da alabilirsiniz.

Faaliyetinizde özel riskler taşıyor olabilirsiniz, Ürün sorumluluk, emtia dahili nakliyat, fasondaki emtia teminatlarını da alabilirsiniz.

İşyerim Paket Sigortası'na özel, genişletilmiş bu teminatlarla, tek bir poliçeyle tam güvence sağlayabilirsiniz.

YANGIN ÇIKTI

Korkmayın! Yangın, yıldırım ya da infilak sonucu ortaya çıkabilecek tüm zararlar, İşyerim Paket Sigortası kapsamında

SU DEPOSU TAŞTI

Telaşlanmayın! İşyerim Paket Sigortası, su borusu patlaması, tıkanması, taşması halinde ortaya çıkabilecek tüm hasarları karşılar.

FIRTINA KOPTU

Meraklanmayın! Yağmur, kar, dolu ve her türlü fırtına sonucunda işyerine gelebilecek zararlar İşyerim Paket Sigortası'nda teminat altında.

UÇAK PİSTİ ŞAŞIRDI

Endişelenmeyin! Her türlü hava taşıt aracının çarpması ya da bu taşıtlardan parça düşmesi sonucu ortaya çıkabilecek zararları İşyerim Paket Sigortası karşılar.

İŞYERİNİZE KAMYON GİRDİ

Tasalanmayın! Karayollarında hareket eden taşıtların sigortalı kıymete çarpması sonucunda oluşabilecek zararlar, İşyerim Paket Sigortası güvencesinde.

TOPRAK ÇÖKTÜ

Sakin olun! Sigortalı bina, heyelan sonucu ortaya çıkan toprak çökmesi ve kaymasında oluşan zararlara karşı İşyerim Paket Sigortası teminatı altında.

OLMAZ DEMEYİN...

İşyerim Paket Sigortası, grev, lokavt, halk hareketleri, kargaşalık, kötü niyetli hareketler ve terörist eylemler sırasında meydana gelen olayların ve bu olaylara karşı yetkili makamların aldığı önlemlerin sigortalı kıymetlere vereceği zararları da teminat altına alır.

HER AN KIRILABİLİR...

İşyerinizdeki pencere, vitrin, kapı, tezgâh, raf camları ve aynaların kırılması sonucunda ortaya çıkabilecek zararlar, sigorta bedeline kadar İşyerim Paket Sigortası kapsamında

ENKAZ KALDIRMA

İşyerim Paket Sigortası kapsamındaki risklerin gerçekleşmesi sonucu, enkaz kaldırma masrafları, sigorta poliçesinde belirtilen oranı aşmamak koşuluyla karşılanır.

KOMŞULAR DA KİRACILAR DA SİGORTA KAPSAMINDA...

Doğal afetler hariç, binanızda meydana gelebilecek yangın, infilak, dahili su gibi risklerde, kiracıysanız mal sahibinizin, mal sahibiyseniz kiracınızın veya komşularınızın göreceği zararlar teminat altındadır.

İşyerinizin hasar nedeniyle kullanılamaz hale gelmesi sonucu oluşabilecek alternatif giderler, kiracı veya mal sahibiyseniz kira bedeli, AXA SİGORTA tarafından karşılanır.

İŞ DURDU MU?

İşyerim Paket Sigorta'nız varsa “işiniz” durmaz. İşyerim Paket Sigortası, yalnız işyerindeki hasarları değil, bu hasarlar sonucu oluşan dolaylı zararları da üstlenir. Sigorta poliçesinde belirtilen oranı aşmamak koşuluyla yangın sonucu iş durması teminatı uğrayacağınız zararları karşılar.

YAĞMUR DURMUYOR

Günlerce durmadan yağmur yağdı ve işyerinizi su bastı. İşyerim Paket Sigortası, sel ve su baskını sonucunda, işyerinizde oluşabilecek zararları anında karşılar.

BİNA İZOLASYONU YETERSİZ KALDI VE YAĞMUR SULARI İÇERİ GİRDİ

İzolasyon eksikliği teminatı ile bu hasarları temin edebilirsiniz.

HER TARAF SALLANIYOR

Deprem ve yanardağ püskürmesinin doğrudan ya da dolaylı yollardan neden olacağı bütün zararları İşyerim Paket Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz.

HIRSIZ GİRDİ

Hırsızın işyerinize girerek çaldığı mal, malzeme ve ekipmanla bu sırada verdiği zararlar İşyerim Paket Sigortası teminatı altına alınabilir. Ayrıca binadan çalınabilecek sabit tesisatlar da hırsızlık teminatı kapsamında.

TAŞINAN PARAYA DİKKAT

Diyelim ki paranız işyerinizden bankaya taşınırken gasp edildi. “Yapacak bir şey yok” demeyin. Taşınan para teminatı ile bu da güvence altında.

ÇALIŞANLARINIZA GÜVENİNİZ TAM MI?

Eminiz tamdır ama insanlık hali. sigorta süreniz boyunca, işyerinizde çalışanlar bir şekilde emniyeti suiistimal edebilirler. Ama bu sizin için bir sorun değil. İşyerim Paket Sigortası, emniyeti suiistimal teminatı ile bu sorunu çözüyor.

Tek poliçeyle her şey teminat altında

PEKİ, ÇALIŞANLARINIZIN GÜVENLİĞİ NE OLACAK?

İşyerinizde çalışanların başına gelebilecek iş kazaları ne olacak? Hiç merak etmeyin, çünkü

İşyerim Paket Sigortası'nda İşveren mali sorumluluk teminatı var.

ÇALIŞANLARIN HER ŞEYİ GÜVENCE ALTINDA MI?

Eğer çalışanlara ait eşyalar teminatı alınırsa onlar da rahat edecek.

MESELA BİR ARKADAŞINIZ İŞYERİNİZDE KAZA GEÇİRDİ

Bunu bile teminat altına alabilirsiniz. İşiniz dolayısıyla veya işyerinizde, 3. şahıslara gelebilecek herhangi bir maddi ve bedeni zarar, 3. şahıs mali sorumluluk teminatı ile güvence altında.

ELEKTRİKLER KESİLDİ VE BİLGİSAYARLAR BİR DAHA ÇALIŞMADI

Sorun değil! Elektronik cihaz İlk ateş arıza teminatı ile işyerinizdeki cihazlar yangın, deprem, sel, dahili su riskleri ile birlikte elektrik arızası sonucu ya da diğer nedenlerle oluşacak her türlü bozulmaya karşı da sigortalanır.

TAMİR NEDENİ İLE MAKİNELERİNİZ BAŞKA ADRESTE VE HASARLANABİLİR

Merak etmeyin! İşyerim paket poliçesi, geçici adres nakli teminatı ile makinelerinizi tamir için gönderdiğiniz adreste de güvence altına alıyor.

KAZI SONUCU YER KAYMASI

İşyerinizin bulunduğu bina çevresinde kazı yapılıyorsa merak etmeyin. Bundan doğabilecek yer kayması ve toprak çökmesinden meydana gelebilecek hasarları AXA SİGORTA karşılıyor.

BAŞKALARINA VERDİĞİNİZ ZARARLAR TEMİNAT ALTINDA

Sigortalı olarak başkalarına verdiğiniz zararlar nedeniyle sorumlu bulunduğunuzda ödeyeceğiniz tazminatlar bu poliçe ile karşılanır.

EKSİK SİGORTA

Daha önce de başınıza geldi, hasar sonrası sigorta bedellerinizi eksik bildirdiğiniz için tazminat da eksik ödendi; sorun değil, eksik sigorta klozu ile bu sorunu da ortadan kaldırmak mümkün.

SU BORUSU PATLADI VE ACİLEN TAMİR EDİLMESİ GEREKİYOR

Dilerseniz AXA SİGORTA Acil Yardım ve Hasar Destek Hattı'nı arayarak ücretsiz, hemen yardım alabilirsiniz. Bu ürünle işyerinizin ve eğer sahibi sizseniz binanızın sigorta bedeli otomatik olarak enflasyona endekslidir.

PAKET SİGORTASI

Tek poliçe ile tam güvence

AXA SİGORTA

Türkiye'nin bir numaralı sigorta şirketi AXA SİGORTA, 2.000'i aşkın acente, 1.900'ü geçen banka şubeleri ile Türkiye'nin en yaygın acente ağına sahiptir. AXA SİGORTA, prim üretimi ve kârlılık açısından sektörünün en başarılı şirketidir. 2011 TSRŞB rakamlarına göre AXA SİGORTA, sektörünün en büyüğüdür.

 

DESIGNED BY DBS BİLİŞİM