Mutluluğunuz; Amacımız…

Facebooktwitter

 

Eko Sağlığım Sigortası

Sağlığınızı Düşünürken Bütçenizide Unutmadık

AXA SİGORTA, sağlığınızı güvence altına alırken bütçenizi de düşünen kapsamlı bir sağlık sigortası hazırladı.

Eko Sağlığım Sigortası dört plandan oluşmaktadır...

Platin

Altın

Kristal

Kristal Modern Tanı

EKO SAĞLIĞIM SİGORTASI SİZE NELER SUNUYOR ?

Yapmanız gereken tek şey Eko Sağlığım Sigortası planlarından size en uygun olanını seçmek. Sonrasında Türkiye'nin dört bir yanındaki Eko Sağlığım anlaşmalı kurumlarından faydalanabilir, AXA SİGORTA güvencesi altında olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Yatarak tedavi giderleriniz poliçe şartları dahilinde, eko sağlığım ürününün tüm planlarında eko anlaşmalı kurumlarda limitsiz ve %100 olarak karşılanır.

Eko Sağlığım Platin ve Eko Sağlığım Altın Plan'da yatarak tedaviye ek olarak eko anlaşmalı kurumlarda ayakta tedavi giderlerinizin %80'i limitler dahilinde karşılanır.

PLATİN, ALTIN, KRİSTAL MODERN TANI ve KRİSTAL PLANLARA AİT AYRICALIKLAR

Anlaşmalı kurumlarda kemoterapi, radyoterapi ve diyaliz giderleriniz %100 ve limitsiz olarak yatarak tedavi teminatından karşılanır.

Suni uzuv giderleri, poliçe teminat limitleriniz dahilinde %100 olarak karşılanır.

55 yaş altı kişilere ilk yıl kalp ve kanser hastalıkları için bekleme süresi uygulanmaz.

Yatış sonrası fizik tedavi, trafik kazası sonucu diş tedavisi eko anlaşmalı kurumlarda ilgili teminat limitlerinizden ödenir. Evde bakım ve yardımcı tıbbi malzeme giderleriniz ilgili teminat limitlerinizden ödenir.

Sigortalılarımız, kontrol amaçlı mamografi ya da PSA tetkiklerini eko anlaşmalı kurumlarda yılda bir defa ücretsiz olarak yaptırabilirler.

Bu plan sahibi sigortalımız ferdi kaza teminatlarıyla da güvence altına alınır.

Bu plan sahibi sigortalılarımız yurtiçinde ihtiyaç durumunda, tam donanımlı hava ve kara ambulansı hizmetinden faydalanırlar.

Yenileme garantisi hakkını elde etmiş ve şirketimizde 5 yılını doldurmuş sigortalılarımızın, 5. yıl dolduktan sonra teşhis edilmiş doğuştan gelen rahatsızlıkları da teminat kapsamı altına alınır.

KRİSTAL MODERN TANI PLANINA AİT AYRICALIKLAR

Eko Sağlığım Kristal Modern Tanı ürününde yatarak tedavi giderlerinin yanı sıra yüksek maliyetli MR, Tomografi, Endoskopi vb. “İleri Tanı Yöntemleri” de eko anlaşmalı kurumlarda limitsiz ve %80 oranında karşılanır.

PLATİN ve ALTIN PLAN'A AİT AYRICALIKLAR

Çocuklara Sağlık Bakanlığı aşı takviminde yer alan aşılar ve ayrıca suçiçeği, hepatit-a ve rotavirius aşıları ödenir.

Yetişkinler için grip aşısı teminat limitleriniz dahilinde ödenir.

Bu planlarda özel şartlarda belirlenen kurum ve şartlarda check-up teminatı verilmektedir.

ÖMÜR BOYU YENİLEME GARANTİSİNE NASIL SAHİP OLABİLİRİM ?

59 yaşın altında ve kesintisiz 3 yıldır AXA SİGORTA' dan sigortalı mısınız? O zaman sağlık durumunuz değerlendirildikten sonra, ömür boyu yenileme garantisine hak kazanabilirsiniz. Doğum masraflarını ödediğimiz bebeklerinize sağlıklı olmaları durumunda yenileme garantisi, 3 yıl sigortalılık şartı aranmadan verilir.

NERELERDE TEDAVİ OLABİLİRSİNİZ ?

Eko Sağlığım Sigortası'na sahipseniz, Eko Sağlığım anlaşmalı kurumlarına başvurabilirsiniz. Poliçe şartları dahilinde, ayakta tedavinizle ilgili (Kristal Plan'da ayakta tedavi teminatı yoktur) sadece katılım payını ödeyerek, yatarak tedavinizde ise hiçbir ücret ödemeden sağlık hizmeti alabilirsiniz.

Bu anlaşmalı kurumlar dışında devlet hastaneleri ve üniversite hastanelerinde de Eko Sağlığım Sigortanızı limitler dahilinde kullanabilirsiniz.

Eko Sağlığım anlaşmalı kurumlar dışındaki kurumları kullanmanız halinde, poliçe özel şartları kapsamında 10.000 TL’ye kadar olan harcamalarınız %60 oranında karşılanır.

Eko Sağlığım anlaşmalı kurumları arasında Türkiye'nin en seçkin ve donanımlı hastanelerinden İstanbul Memorial Hastanesi ve Kadıköy Şifa Hastanesi yer almaktadır.

İNDİRİMLERİMİZDEN FAYDALANIN

Aile sigortası yaptırırsanız, tüm aile fertleri için ilave indirime hak kazanırsınız. Ayrıca priminizi peşin öderseniz, peşin ödeme indiriminden de yararlanabilirsiniz.

Sigorta kapsamında olmayan sağlık giderleriniz için anlaşmalı sağlık kuruluşlarımızda AXA SİGORTA' ya özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Eko Sağlığım Sigortası avantajlarından yararlanabilmek için size en yakın AXA SİGORTA acentesine gelin, bu özel güvenceye sahip olun.

AXA SİGORTA ACİL YARDIM VE HASAR DESTEK HATTI

0 850 250 99 99

DESIGNED BY DBS BİLİŞİM