Mutluluğunuz; Amacımız…

Facebooktwitter

 

Süper Sağlığım Sigortası

Önce Sağlık Diyenler İçin...

Süper Sağlığım Sigortanız varsa, Türkiye'nin en iyi sağlık kuruluşları hizmetinizde. Yetmedi mi? Bu ürün sayesinde dünyanın en seçkin kurumlarında tedavi olabiliyorsunuz.

Süper Sağlığım Sigortası üç plandan oluşmaktadır...

Platin

Altın

Kristal

SÜPER SAĞLIĞIM SİGORTASI SİZE NELER SUNUYOR ?

Seçeceğiniz plana göre yurtiçinde ve yurtdışında yaptığınız sağlık harcamalarınızı karşılar. Yapmanız gereken tek şey bu planlardan size en uygun olanını seçmek.

PLATİN, ALTIN, KRİSTAL PLANLARINA AİT AYRICALIKLAR...

Yurtiçinde ve anlaşmalı kurumlarda gerçekleşen yatarak tedavileriniz, limitsiz olarak ve %100 oranında karşılanır.

Yurtiçinde ve anlaşmalı kurumlarda gerçekleşen kemoterapi, radyoterapi ve diyaliz giderleriniz, yatarak tedavi teminatınızdan limitsiz ve % 100 oranında karşılanır.

55 yaş altı kişilere ilk yıl kalp ve kanser hastalıkları için bekleme süresi uygulanmaz.

Yatış sonrası fizik tedavi, trafik kazası sonucu diş tedavisi anlaşmalı kurumlarda ilgili teminat limitlerinizden ödenir. Evde bakım ve yardımcı tıbbi malzeme giderleriniz ilgili teminat limitlerinizden ödenir.

Sigortalılarımız kontrol amaçlı mamografi ya da PSA tetkiklerini anlaşmalı kurumlarda yılda bir defa ücretsiz olarak yaptırabilirler.

Bu plan sahibi sigortalımız ferdi kaza teminatlarıyla da güvence altına alınır.

Bu plan sahibi sigortalılarımız yurtiçinde ihtiyaç durumunda, tam donanımlı hava ve kara ambulansı hizmetinden faydalanırlar.

Yenileme garantisi hakkını elde etmiş ve şirketimizde 5 yılını doldurmuş sigortalılarımızın, 5. yıl dolduktan sonra teşhis edilmiş doğuştan gelen rahatsızlıkları da teminat kapsamı altına alınır.

Yurt dışında poliçe kapsamı dahilinde olan tüm yatarak tedavi harcamalarınız, poliçe özel şartlarında belirlenen limitlerde kapsam altına alınır.

ALTIN VE PLATİN PLANLARINA AİT AYRICALIKLAR...

Yurtdışında poliçe kapsamı dahilinde olan tüm ayakta tedavi harcamalarınız, poliçe özel şartlarında belirlenen limitlerde kapsam altına alınır.

Çocuklara Sağlık Bakanlığı aşı takviminde yer alan aşılar ve ayrıca suçiçeği, hepatit-a ve rotavirius aşıları ödenir.

Yetişkinler için grip aşısı teminat limitleriniz dahilinde ödenir.

Bu planlarda özel şartlarda belirlenen kurum ve şartlarda check-up teminatı verilmektedir.

ÖMÜR BOYU YENİLEME GARANTİSİNE NASIL SAHİP OLABİLİRİM ?

59 yaşın altında ve kesintisiz 3 yıldır AXA SİGORTA' dan sigortalı mısınız? O zaman sağlık durumunuz değerlendirildikten sonra, ömür boyu yenileme garantisine hak kazanabilirsiniz. Doğum masraflarını ödediğimiz bebeklerinize sağlıklı olmaları durumunda yenileme garantisi 3 yıl sigortalılık şartı aranmadan verilir.

NERELERDE TEDAVİ OLABİLİRSİNİZ

Süper Sağlığım Sigortası'na sahipseniz, sağlık harcamalarınız için anlaşmalı kurumlara başvurabilirsiniz.

Anlaşmasız kurumlarda veya yurtdışında tedavi olursanız tazminat talep formunu doldurup, sağlık harcamalarınızla ilgili fatura ve raporları şirketimize ileterek planlarınızda belirtilen şartlar dahilinde tazminat talebinde bulunabilirsiniz.

İNDİRİMLERİMİZDEN FAYDALANIN

Aile sigortası yaptırırsanız, aile indirimine hak kazanabilirsiniz. Ayrıca priminizi peşin öderseniz, peşin ödeme indiriminden de yararlanabilirsiniz.

Sigorta kapsamında olmayan sağlık giderleriniz için anlaşmalı sağlık kuruluşlarımızda AXA SİGORTA' ya özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Süper Sağlığım Sigortası avantajlarından yararlanabilmek için size en yakın AXA SİGORTA acentesine gelin, bu özel güvenceye sahip olun.

AXA SİGORTA ACİL YARDIM VE HASAR DESTEK HATTI

0 850 250 99 99

DESIGNED BY DBS BİLİŞİM