Mutluluğunuz; Amacımız…

Facebooktwitter

 

Site Paket Sigortası

 

Artık oturduğunuz site de AXA SİGORTA garantisinde.

AXA SİGORTA sadece sizi değil, oturduğunuz siteyi de düşünüyor. Site Paket sigortasıyla sitenizi yangından sele, yer kaymasından hırsızlığa hatta elektronik cihazların bozulmasına kadar güvence altına alıyor. Sitenizin ortak kullanımındaki tüm alanlar artık AXA SİGORTA teminatında.

AXA SİGORTA Site Paket Sigortası'yla sitenizin başına gelebilecek birçok kazayı karşılama sözü veriyor.

NELER Mİ VAR?

Yangın

Sel - su baskını

Fırtına

Kara taşıtları çarpması

Hava taşıtları çarpması

Deniz taşıtları çarpması

Dumanın vereceği zararlar

Yer kayması

Grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri,kötü niyetli hareketler

Terör

Kar ağırlığı

Cam kırılması

Deprem, Yanardağ püskürmesi

Enkaz kaldırma giderleri

Hırsızlık

Yangın - infilak mali sorumluluk

Elektrik hasarları

Yakıt sızması

Makine kırılması

Elektronik Cihaz

İşveren Mali Mesuliyet

3.Şahıs Mali Sorumluluk

SİTEDE YANGIN VAR

Yangından korkmayın. Çünkü Site Paket Sigortası sitenizin ortak alanlarında oluşacak yangın, infilak gibi kazalar sonucu ortaya çıkabilecek tüm hasarları garantisi altına alıyor.

HERYERİ SU BASTI

Siteyi su basabilir, siz canınızı sıkmayın. Site Paket Sigortası sitenizde sel veya su baskını sonucunda oluşabilecek ortak alanlardaki tüm zararları karşılıyor.

FIRTINA ÇOK FENA

Site Paket Sigortanız varsa dert etmenize gerek yok. Site Paket Sigortası ister sadece rüzgar, isterse doluyla ya da karla beraber olsun fırtına sebebiyle site ortak alanına gelebilecek tüm hasarları teminat altına alıyor.

SİTEDE YER KAYMASI MI VAR!

Endişelenmeyin, toprak kayması veya çökmesi sonucunda ortaya çıkabilecek tüm zararlarınız Site Paket Sigortası güvencesi altında.

SİTEDEKİ ELEKTRONİK CİHAZLAR MI BOZULDU!

Site yönetiminin kullanımında bulunan tüm elektronik cihazlar Site Paket Sigortası ile güvence altında. Bu cihazlarda oluşabilecek hasarlar Site Paket Sigortası ile teminat altına alınır.

SİTE YÖNETİM OFİSİNE HIRSIZ GİRDİ!

Bunu Site Paket Sigortası olmayanlar dert etsin. Siz üzülmeyin. Çünkü Site Paket Sigortası site yönetimine ait ofisinde gerçekleşen hırsızlık veya hırsızlığa teşebbüs sonucu oluşan hasarları karşılama teminatı veriyor.

SİTEDE ELEKTRİK KAÇAĞI VAR!

Site Paket Sigortası bunu da düşündü. Sitenize ait ortak alanlarda elektrik kaçağı ya da elektrik arızası sonucu ortaya çıkan zararlar bundan sonra Site Paket Sigortası güvencesinde.

EYVAH CAM KIRILDI!

Sitenizde ortak alanda cam mı kırıldı, hiç problem değil. Sitenizde bulunan ortak alanlardaki tüm cam kırılması sonucunda oluşan hasarlar Site Paket Sigortası tarafından karşılanıyor. Size de keyfinize bakmak kalıyor.

İŞVEREN MALİ MESULİYET

Sitenizde çalışan birine zarar mı geldi? Artık bu sizin sorumluluğunuz değil. Site Paket Sigortası bunu da düşündü. Artık sitenizde görevli herhangi birine çalışması esnasında gelen zararların işveren sorumluluğunu Site Paket Sigortası alıyor ve oluşan zararı ödüyor.

ASANSÖRÜNÜZ MÜ BOZULDU?

Sitedeki bir asansörünüz mü bozuldu. Artık bu da Site Paket Sigortası kapsamında. Site Paket Sigortasıyla sitenizde makine kırılması sonucu oluşan zararları AXA SİGORTA karşılıyor.

AXA SİGORTA ACİL YARDIM VE DESTEK HATTI

0 850 250 99 99

AXA SİGORTA

Türkiye'nin bir numaralı sigorta şirketi AXA SİGORTA, 2.000'i aşkın acente, 1.900'ü geçen banka şubeleri ile Türkiye'nin en yaygın acente ağına sahiptir. AXA SİGORTA, prim üretimi ve kârlılık açısından sektörünün en başarılı şirketidir. 2011 TSRŞB rakamlarına göre AXA SİGORTA, sektörünün en büyüğüdür.

 

DESIGNED BY DBS BİLİŞİM