Mutluluğunuz; Amacımız…

Facebooktwitter

 

Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası

Hayatımızın her alanında olduğu gibi, yurtdışı seyahatlerimizde de beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Yabancı bir ülkede isek, kendimizi daha da güvende hissetmek isteriz. AXA SİGORTA, yurtdışı seyahatlerinizde ihtiyaç duyduğunuz güvenceyi Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası* ile sizlere sunuyor

Bu sigorta, aynı zamanda Schengen (Şengen) anlaşmasına dahil olan ülkelere girişte vize için zorunlu tutulan Seyahat Sigortası'nı tam anlamıyla karşılayan teminatları içeriyor.

YURTDIŞI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI SİZLERE NELER SUNUYOR ?

Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası'nı dar ve geniş kapsamlı olmak üzere 2 ayrı teminat kapsamıyla siz müşterilerimize sunuyoruz. Yapmanız gereken tek şey, bunlardan size en uygun olanını seçmek.

İŞTE SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI'NIN SİZE SUNDUĞU OLANAKLAR;

Ayakta ve Yatarak (Hastanede) Tıbbi Tedavi Teminatı

Seyahatiniz esnasında aniden hastalanmanız veya yaralanmanız durumunda, ayakta tedavi ve hastane, ameliyat ve tedavi masrafları ile doktorunuzun yazdığı ilaçların masrafları limitler dahilinde ödenir.

Sigorta süresince geçerli olan bu teminatın limiti € 30.000 olup, her bir vakada € 75'a kadar muafiyet uygulanacak, € 75 üzeri faturalarda ise tazminatın tamamı ödenecektir.

Tıbbi Bilgi ve Danışmanlık

Karşılaştığınız her türlü sağlık problemi ile ilgili olarak bulunduğunuz ülkede size en yakın anlaşmalı medikal ekip tarafından, tanı konması ve ilaç önerilmesi dışında, doktor, uzman doktor, diş hekimi, hastane, teşhis merkezleri, eczane ve nöbetçi eczane isimleri, adresleri ve telefon numaraları gibi ihtiyaç duyacağınız bilgiler konusunda size danışmanlık hizmeti verilir ve tavsiyelerde bulunulur. Acil tıbbi müdahale gerekiyorsa, tüm organizasyonlar sağlanır.

Tıbbi Nedenlerle Nakil veya Seyahat

Ani hastalık veya yaralanma ve 24 saat içinde müdahale edilmezse hayatınızı tehlikeye sokacak durumlarda Acil Yardım Ekibi sizi yurtdışında da yalnız bırakmıyor ve gereken önlemleri alarak , kara veya gerekirse hava ambulansıyla sizi en yakın sağlık kurumuna naklediyor. Taburcu olduktan sonra ise, daimi ikametgahınıza nakliniz karşılanıyor.

Vefat Halinde Cenazenin Tıbbi Şartlara Uygun Olarak Nakli

Yurtdışında seyahatte iken vefat durumunda; cenazenin daimi ikamet adresine nakil organizasyonu için tüm gerekli tedbirler alınır ve uluslararası tıbbi şartlara uygun olarak nakil yapılır.

Eğer bu kadarı sizin için yeterli değilse, Geniş Kapsamlı Seyahat Sağlık Sigortası ile ekstra olanaklara sahip olabilirsiniz. Bunlar neler mi?

Refakatçi Nakli

Refakatçi Yakının Konaklama Giderleri

Kişisel Eşyaların İkamesi

Gerekli İlaçların Sevki

Refakat Edilemeyen Çocukların Geri Dönüşü

Hastaneden Taburcu Oluşu Takiben Otelde Konaklama

Sigortalının Vefatı Halinde, Aile Fertlerinin Dönüşü

Sigortalının Yakınının Sağlık Durumunun İzlenmesi

Ülkeye Öngörülmeyen Dönüş (1. Derece Akrabasının Vefatı Durumunda)

Acil Mesajların İletilmesi

İdari Asistans

Bagaj Kaybı veya Hasarı

Kayıp Bagajın Bulunup Ulaştırılması

Hukuki Yardım

Kefalet İçin Avans Ödeme

YURTDIŞI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI'NA NASIL SAHİP OLABİLİRİM ?

Eğer 18-69 yaş arasındaysanız, Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası'na sahip olabilir, yurtdışında da sağlığınızı güvence altına alabilirsiniz.

Yurtdışında acil bir durumla karşılaştığınızda 0 850 250 99 99 nolu telefonu aramanız yeterli olacaktır.

 

Siz de, size en yakın AXA SİGORTA acentesine başvurabilir, Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası'na sahip olabilirsiniz.

* Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası kapsamındaki teminatlar IPA (INTERPARTNER ASSISTANCE) tarafından sağlanmaktadır

 

DESIGNED BY DBS BİLİŞİM