Mutluluğunuz; Amacımız…

Facebooktwitter

 

Mavi Kasko Sigortası

Mavi Kasko İle Keyfinize Bakın, Aklınız Arabanızda Kalmasın!!!

Mavi Kasko Sigortası neleri kapsıyor?

Mavi Kasko Sigorta poliçeniz; çarpma, devrilme, yanma, çalınma, gibi zararlar karşısında aracınızı güvence altına alıyor. Ayrıca Mavi Kasko Sigortası size, aşağıda belirttiğimiz Genişletilmiş Kasko Koruması teminatlarını da standart olarak sunuyor.

 

Hayvanların araca vereceği zararlar

Grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri, terör nedeni ile oluşan zararlar

Deprem, yanardağ püskürmesi, sel ve su baskını sonucu oluşan zararlar

Kurallara uygun olmadan aracınızın yetkili olmayan kişilerce çekilmesi sırasında oluşacak zararlar

Sigara ve benzeri maddelerin teması sonucu oluşan yangın dışındaki zararlar

Mavi Kasko Sigortası Çok Avantajlı

Servis avantajı

Kaza sonrasında poliçenizde belirtilen limitleriniz dahilinde anlaşmalı olduğumuz yetkili servislerimize geliyorsunuz, aracınız tamir ediliyor ve siz hiç bir ücret ödemiyorsunuz. Mavi Kasko ürün servislerimiz hakkında Çağrı Merkezimizi arayarak ya da web sitemizi ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Orijinal parça ile onarım avantajı

AXA SİGORTA Mavi Kasko ürünü ile aracınız, araç markanızın ya da distribütörünün kabul ettiği tamamen orijinal parçalar ile onarılacaktır. Gerekli durumlarda parça tedariğini AXA SİGORTA sizin için sağlayacaktır

Aracınız ağır hasarlandı

AXA SİGORTA aracınızın hasar anındaki rayiç bedelini tespit edecek ve size bu değere kadar ödeme yapacaktır.

Yeni değer koruması

Dilerseniz son model "0" km aracınızı Yeni Değer Teminatı ile güvence altına alabilirsiniz. Poliçe süresi dahilinde otomobiliniz tam hasarlı hale geldi ve poliçenize yeni değer teminatı ilave ettirdi iseniz, AXA SİGORTA aracınızın "0" km fiyatını tespit eder ve size bu değer kadar ödeme yapar.

Anahtar kaybı zararının giderimi

Dilerseniz araç anahtarınızın kaybolması ya da çalınması nedeni ile anahtarın yeniden kopyalanması, alarm ve immobilizer'ın yeniden kodlanması, komple kilit değişimi de poliçede belirtilen limitlere kadar teminat kapsamındadır.

Ferdi Kaza Koltuk Sigortası

Aracınızı kullanırken meydana gelen trafik kazaları sonucunda aracın sürücüsü ve yolcular yaralanabilir, yaşamlarını kaybedebilirler. Bu durumlarda yaşam kaybı, sürekli sakatlık giderleri için yüksek limitler dahilinde güvence olanağı anmaktadır sunuyoruz.

İhtiyari Mali Sorumluluk Sigortası

Aracınızla diğer kişilere verebileceğiniz can ve mal zararları da Mavi Kasko Sigortası kapsamındadır. Zorunlu Trafik poliçesi limitlerinin üzerinde kalan zararları, yüksek limitler dahilinde güvence altına alıyoruz.

Hukuksal Koruma Sigortası

Eğer bir trafik kazası yaptıysanız, AXA SİGORTA sigorta sözleşmesinin kapsadığı konular dahilinde hukuki destek sağlamaktadır. Hukuksal uyuşmazlıkların giderilmesi aşamasında vekalet ücreti, dava masrafları, danışmanlık ücretleri, hakem ücreti, teminat akçesi, icra masrafı, temyiz, kara düzeltme, ihtarname çekimi, dilekçe yazımı ve cevapları ile ilk dava masrafları avansı gibi giderleri poliçede yazılı teminatlar ve limitleri dahilinde karşılanmaktadır.

 

AXA SİGORTA Müşteri Acil Yardım, Hasar ve Destek Merkezi yardıma ihtiyacınız olduğunda sizin yanınızda

Aracınızda mekanik bir arıza olduğunda veya kaza yaptığınızda AXA SİGORTA Müşteri Acil Yardım, Hasar ve Destek Merkezi yardımınıza koşuyor. Yapmanız gereken tek şey kişisel bir girişimde bulunmadan önce bizi aramak. Hattımızı yılın 365 günü 24 saat arayabilirsiniz.

Aracınız için

Mekanik arıza ve kaza sonucu sigortalı aracın çekilmesi ve/veya vinç ile kurtarılması gereken durumlar, doğrudan AXA SİGORTA tarafından organize edilir.

Sürücüler ve yolcular için

Aracınız ile kaza yapmanız halinde, araç içinde bulunan herkes AXA SİGORTA hizmetlerinden yararlanabiliyor. İşte bu hizmetler:

Tıbbi nakil organizasyonu ve/veya geri gönderme Kaza sonrası en büyük sorunlardan biri sağlık merkezlerine ulaşım. AXA SİGORTA sayesinde kaza sonrasında nakil işlemleri en uygun şekilde gerçekleştiriliyor. Gerektiğinde en yakın ve en donanımlı sağlık kurumuna naklediliyorsunuz.

Evinize dönmek için Tedaviniz bittiğinde AXA SİGORTA’nın sağlayacağı asistans hizmeti ile Türkiye sınırları içerisindeki evinize rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Yolda değil, otelde kalın

Aracınızın onarılması uzun sürüyorsa ve evinize uzaksanız beklerken yapabileceğiniz tek şey, size en yakın konaklama merkezine gitmeniz ve orada kalmanız. AXA SİGORTA, asistans limitleriniz dahilinde harcamalarınızı karşılıyor.

Aracınızın onarımı uzun sürdü

Diyelim ki aracınız onarıma alındı, fakat onarımı 2 günden uzun sürecek. O zaman AXA SİGORTA evinize dönüş için gerekeni yapıyor.

Kiralık araç hizmeti

Kaza sonrası aracınız trafikte seyredemeyecek kadar hasarlanmış, AXA SİGORTA Hasar ve Destek Merkezi tarafından çekilmiş ve tamiri 1 günden fazla sürüyorsa, size kiralık araç hizmeti sunuyoruz. Poliçenizde seçtiğiniz teminatlara göre kiralık araç hizmetinden azami 3, 7, 10 ya da 15 gün boyunca yararlanabiliyorsunuz. Bu hizmet poliçede belirtilen şartlar dahilinde geçerlidir.

Diğer

AXA SİGORTA Acil Yardım, Hasar ve Destek Merkezi’nde ayrıca şunlar var: Sigortalı aracın emanet ve muhafazası, bulunamayan yedek parçaların ve gerektiğinde yedek sürücünün temini. Gerekli ilaçların sevki, aracın tamirat sonrasında teslim alınması, acil mesajların iletilmesi ve araç bilgi hattı. Poliçenizde Yardım Hizmeti kilometre limiti olmaksızın satın alınmış ise yukarıdaki hizmetlere ek olarak aşağıdaki hizmetleri de talep edebilirsiniz.

Konutunuza doktor ve ambulans yollanması

Konutunuza tıbbi uzman ekibi ve teçhizat gönderilmesi

Sizin ve aile bireylerinin hastaneye yatırılması durumunda yardım sağlanması

Bebeğiniz için tıbbi bilgi hattı hizmeti verilmesi

Ani hastalık ve kaza durumlarında çocuklarınıza bakım hizmeti verilmesi veya akraba yanına naklinin sağlanması

Sosyal aktiviteleriniz için bilet, otel ve araba kirala, uçak rezervasyonlarınızın yapılması ve biletinizin teslim edilmesi gibi konularda da yardım alabilirsiniz.

İndirimlerimiz

Hasarsızlık indirimi

Aracınızı sigortalattınız ve poliçe süresi içerisinde hiç kaza yapmadınız. O zaman, yıllık kasko priminizde %30’dan %60’a kadar varan indirime hak kazanıyorsunuz. Kazalarda kusursuz olma, bir defaya mahsus cam kırılması ve başkaca bir hasar talebiniz olmadıkça, hasarsızlık hakkınız bir üst orana çıkar. Yine bir defaya mahsus olmak üzere radyo-teyp hasarınız olması durumunda ve başkaca bir hasar talebiniz olmadıkça indirim hakkınızı kaybetmezsiniz. Mevcut poliçenizde yazılı orandan indiriminiz devam eder. Belirttiğimiz hasar nedenleri dışında başka bir nedenden dolayı bir defaya mahsus olmak üzere tazminat ödenirse %30-40-50-60 oranındaki hasarsızlık indiriminiz sıfırlanmıyor. Hasarsızlık indiriminizin devamı bir alt orana indirilerek sağlanıyor.

Plaka indirim

İle bağlı plaka indirimi uygulanmaktadır. Gerekli bilgi için lütfen acentenize başvurunuz.

Peşin ödeme indirimi

Poliçe primlerimizi peşin öderseniz ek bir indirim hakkına sahip oluyorsunuz.

Mavi Kasko Sigorta avantajlarından yararlanabilmek için size en yakın AXA SİGORTA acentesine gelin, bu özel güvenceye sahip olun.

AXA SİGORTA Müşteri Acil Yardım, Hasar ve Destek Hattı

0 850 250 99 99

AXA SİGORTA

AXA SİGORTA, 2000’i aşkın acente ve 1500’ü geçen banka şubeleri ile Türkiye’nin en yaygın acente ağına sahiptir. AXA SİGORTA Türkiye genelinde 9 bölge müdürlüğü, 2 bölge temsilciliği ve 1 şube müdürlüğü ile hizmet vermektedir. 2012 Türkiye Sigorta Birliği sonuçlarına göre AXA SİGORTA prim üretimi ve poliçe sayısına göre sigorta sektörünün en büyük sigorta şirketidir. Her yıl düzenli olarak yapılan müşteri ve acente memnuniyeti anketi sonuçlarına göre müşterilerin en çok güvendiği ve memnun olduğu sigorta şirketi olan AXA SİGORTA zor anlarınızda daima yanınızdadır.

 

DESIGNED BY DBS BİLİŞİM