Mutluluğunuz; Amacımız…

Facebooktwitter

 

Kristal Planlar

 

Sağlığınız ve Bütçeniz Koruma Altında

AXA SİGORTA 24 Saat Yanınızda

AXA SİGORTA, Kristal Plan sahiplerine haftanın 7 günü 24 saat Acil Yardım Hizmeti sunuyor.

Nerede olduğunuz önemli değil. Acil Yardım Ekibi sizi yurt dışında da yalnız bırakmıyor ve gereken tüm önlemleri alarak, sizi en yakın sağlık kurumuna naklediyor. Acil Yardım Hizmeti’nden yararlanmak için bu numarayı arayın.

AXA SİGORTA ACİL YARDIM HATTI

0 850 250 99 99

www.axasigorta.com.tr

 

Sağlığınız için büyük risk ve maliyet oluşturan durumları, benzer ürünlere göre daha geniş teminatlar ve çok daha ekonomik şartlarla güvence altına alacağınız bir sağlık sigortasına sahip olmak istemez miydiniz?

 

AXA SİGORTA, sizin ve ailenizin, hastanede yatarak tedavi gerektiren sağlık giderlerini teminat altına alan ekonomik, aynı zamanda geniş kapsamlı “Kristal Planlar”ı sunuyor.

 

Kristal Planların amacı, gelecekte karşılaşabileceğiniz ciddi sağlık sorunlarının mali yıkımlara dönüşmesini engellemektir.

 

KRİSTAL PLANLAR SİZE NELER SUNUYOR?

 

Kristal Planlar hem hastanede yatılı tedaviyi gerektiren ameliyat ve anjiyografi gibi harcamaları hem de kemoterapi, radyoterapi, diyaliz ve küçük müdahale gibi hastanede yatmayı gerektirmeyen tedavi harcamalarını, anlaşmalı kuruluşlarda limitsiz ve %100 karşılar.

 

Kristal Plan sahipleri Ferdi Kaza teminatlarıyla da güvence altındadırlar.

 

Kristal Planlar'ın sunduğu teminatlar bu kadarla da kalmıyor.

İşte poliçe şartları dahilinde ödenen diğer teminatlar:

 

Herhangi bir kaza veya hastalık sonucu oluşabilecek suni uzuv giderleri

Gerekli görüldüğü takdirde taburcu olduktan sonra evde bakım masrafları

Ameliyat sonrası fizik tedavi giderleri

Trafik kazası sonucu diş tedavisi

Kristal Planlar 3 Kategoriden Oluşur: Süper Sağlığım Kristal, Sağlığım Kristal, Eko Sağlığım Kristal...

 

Sağlığım Kristal: Büyük sağlık risklerini uygun fiyat ile sigorta ettirme fırsatı sunar.

 

Eko Sağlığım Kristal: Sağlığım Kristal paketlerinden farklı olarak kendisine özel anlaşmalı kurum ağı sunmakta ve yurtdışı teminatı içermemektedir.

 

Süper Sağlığım Kristal: Sağlığım Kristal plan avantajlarına ilave olarak kanser, kalp hastalıkları ve felç gibi ciddi rahatsızlıklar için yüksek limitlerle yurtdışında tedavi imkanı sağlar.

 

 

KRİSTAL PLANLAR SİGORTASI İLE NERELERDE TEDAVİ OLABİLİRSİNİZ ?

 

Sağlığım Kristal veya Süper Sağlığım Kristal planlarına sahipseniz, tüm anlaşmalı kurumlara başvurabilirsiniz; Eko Sağlığım Kristal planına sahipseniz bazı anlaşmalı kurumlarda geçerli değildir. Geçerli olmayan kurumlar anlaşmalı kurumlar listesinde hastane adının yanında belirtilmektedir. Anlaşmalı kurumlar listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: 

www.axasigorta.com.tr/Iletisim/Anlasmali-Kurumlar.aspx

Anlaşmasız kurumlarda veya yurtdışında tedavi olursanız tazminat talep formunu doldurup, sağlık harcamalarınızla ilgili fatura ve raporları şirketimize ileterek planlarınızda belirtilen şartlar dahilinde tazminat talebinde bulunabilirsiniz.

 

KRİSTAL PLANLARA AİT AYRICALIKLAR

 

55 yaş altı kişilere ilk yıl kalp ve kanser hastalıkları için bekleme süresi uygulanmaz.

Kontrol amaçlı olarak yaptırılan Mamografi ve PSA testleri poliçe kapsamı dahilinde ödenir.

Sigorta kapsamında ödenmeyen veya bekleme sürelerine denk gelen tedavileriniz için Anlaşmalı Sağlık Kuruluşlarımızda özel indirim hakkına sahip olursunuz.

Süper Sağlığım ve Sağlığım Kristal planlarında, yurtdışında yapılan tedaviler, poliçede belirtlen limitler dahilinde ödenir.

59 yaşın altında ve kesintisiz 3 yıl AXA SİGORTA'dan sigortalı iseniz, sağlık durumunuz değerlendirildikten sonra Ömür Boyu Yenileme Garantisi”ne sahip olabilirsiniz.

AXA SİGORTA'nın anlaşma yaptığı, Türkiye'nin en seçkin sağlık kurumlarından faydalanma imkanına sahip olursunuz.

Yurtiçinde ihtiyaç durumunda tam donanımlı hava ve kara ambulanslarıyla en yakın sağlık kurumuna nakledilirsiniz.

Anlaşmalı kurumlarda kemoterapi, radyoterapi, diyaliz ve diğer tedavi giderleriniz, %100 ve limitsiz olarak yatarak tedavi teminatınızdan karşılanır.

İlk yıl kalp ve kanser hastalıkları için bekleme süresi uygulanmaz.

Suni uzuv giderleri, poliçe limitleri dahilinde %100 olarak karşılanır.

Yatış sonrası fizik tedavi, evde bakım, trafik kazası sonucu diş tedavisi ve yardımcı tıbbi malzeme giderleriniz ilgili teminat limitlerinizden ödenir.

Kontrol amaçlı mamografi ya da PSA tetkiklerini anlaşmalı kurumlarda yılda bir defa ücretsiz olarak yaptırabilirler.

Bu plan sahibi sigortalımız ferdi kaza teminatlarıyla da güvence altına alınır.

Bu plan sahibi sigortalılarımız yurtiçinde ihtiyaç durumunda, tam donanımlı hava ve kara ambulansı hizmetinden faydalanırlar.

Yenileme garantisi hakkını elde etmiş ve şirketimizde 5 yılını doldurmuş sigortalılarımızın, 5 yıl dolduktan sonra teşhis edilmiş doğuştan gelen rahatsızlıkları da teminat kapsamı altına alınır.

 

KRİSTAL PLANLAR'A NASIL SAHİP OLABİLİRSİNİZ?

 

Eğer 18-59 yaşları arasındaysanız Kristal Planlar'dan birine sahip olabilir, sağlığınızı güvence altına alabilirsiniz. Sağlık poliçenize eşinizi ve/veya çocuklarınızı da dahil ederek aile indirimine hak kazanırsınız. Fiyatlarımız ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız.

 

 

 

DESIGNED BY DBS BİLİŞİM